Pjesët e trupit – Anglisht – Pjesa e parë

Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e parë

Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve të trupit ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve të trupit se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 11 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.Kjo eshte pjesa e e parë e ketij kuizi.Shpresoj dhe besoj se do t’ju pelqej. Zgjidhni pergjigjet e sakta rreth epjesëve të trupit në gjuhën angleze.